Κτείς | Εταιρεία
Μάθετε τα πάντα για εμάς

Ομάδα

Ομάδα

Με βασικές αρχές την ποιότητα, τη συνέπεια και το τέλειο αποτέλεσμα, η άριστα εκπαιδευμένη ομάδα του κομμωτηρίου Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη, είναι στην διάθεση σας για να σας προσφέρει μια πλούσια γκάμα υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και λύσεις που ταιριάζουν αποκλειστικά στην προσωπικότητα σας.

Η ομάδα του κομμωτηρίου Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη, αποτελείται από νέους ανθρώπους με ανήσυχο πνεύμα, οι οποίοι ενημερώνονται διαρκώς για τις τελευταίες τάσεις της κομμωτικής και είναι έτοιμοι να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες στο θέμα των μαλλιών.

Για αυτούς δεν υπάρχει “αγαπημένος” τύπος μαλλιών, κάθε πελάτης είναι μια καθημερινή πρόκληση και αυτό που εγγυάται η δουλειά τους είναι η επόμενη επίσκεψή σας στο κομμωτήριο Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη. Οι κομμωτές του Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη είναι άνθρωποι αφοσιωμένοι στη δουλειά τους και επιμορφώνονται διαρκώς.

Οι κομμωτές στο κομμωτήριο Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη απολαμβάνουν πολύ αυτό που κάνουν και για το λόγο αυτό θα τους βλέπετε πάντα χαμογελαστούς και ευδιάθετους, έτοιμους να κάνουν τις επιθυμίες σας δημιουργία.

Ομάδα
Ομάδα
Ομάδα
Ομάδα
Ομάδα
Ομάδα
Ομάδα
Ομάδα
Ομάδα
Ομάδα
Ομάδα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κτείς

Το Look απέκτησε όνομα

Άνω Τζουμαγιάς 60, Θεσσαλονίκη 544 53

+30 2310 930 361

info@kteis.gr

www.kteis.gr

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Newsletters

Αφήστε μας το email σας για να σας στέλνουμε ενημερωτικά emails.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.