Κτείς Τούμπας | υπηρεσίες
Δείτε όλες τις υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Στο κομμωτήριο Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη, σας προσφέρουμε μοναδικές υπηρεσίες για τις ανάγκες των μαλλιών σας.

Με προσωπική πάντα προσέγγιση από τους κομμωτές του κομμωτηρίου Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη, σας αναλύουμε τον τρόπο που δουλεύουμε, σας δίνουμε εξειδικευμένες συμβουλές για τον δικό σας τύπο μαλλιών και είμαστε απόλυτα ειλικρινείς μαζί σας όταν σας ενημερώνουμε για την κατάσταση των μαλλιών σας τη στιγμή που έρχεστε για μια συμβουλή έως και τη στιγμή που φεύγετε από το χώρο μας, το κομμωτήριο Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη.

Οι υπηρεσίες του κομμωτηρίου Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη προσφέρονται αποκλειστικά με επαγγελματικά προϊόντα, τόσο στο χώρο του λουτήρα όσο και στο χώρο του styling, τα οποία και μπορείτε να προμηθευτείτε από το κομμωτήριο Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη, εάν θέλετε να τα χρησιμοποιείτε και εκτός κομμωτηρίου.

Κούρεμα γυναικείο

Στο κομμωτήριο Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη εκπαιδευόμαστε και ενημερωνόμαστε για τις τάσεις των μαλλιών, διαρκώς. Ζητήστε από την ομάδα κομμωτηρίου Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη να..

Κούρεμα ανδρικό

Στο κομμωτήριο Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη ο άνδρας είναι κάτι που μας αφορά! Γνώστες της προσωπολογίας, οι κομμωτές του κομμωτηρίου Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη θα σας προτείνουν ...

Κούρεμα παιδικό

Στο κομμωτήριο Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη φροντίζουμε τους μικρούς μας φίλους! Δημιουργούμε ανάλαφρα παιδικά κουρέματα στον όμορφα διαμορφωμένο χώρο μας...

Χτενίσματα

Επιλέξτε εσείς την περίσταση και αφήστε το χτένισμα σε εμάς, στο κομμωτήριο Κτείς στην Τούμπα...

Extensions

Το κομμωτήριο Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη φημίζεται για την εμπειρία του και την ποιότητα της υπηρεσίας Extensions και για το λόγο αυτό πολλοί επώνυμοι εμπιστεύονται..

Steampod

Εκπληκτικό ίσιωμα κερατίνης με τη δύναμη του ατμού στο κομμωτήριο Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη. Για 1η φορά δύο μάρκες παγκόσμιου βεληνεκούς, η L'Oréal Professionnel και η Rowenta..

Χρώμα βαφές

Το χρώμα είναι κάτι που αγαπάμε πολύ στο κομμωτήριο Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη και για το λόγο αυτό δουλεύουμε με μοναδικές τεχνικές..

Τεχνική Ombre Hair

Η μέθοδος Ombre στο κομμωτήριο Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη, αφορά σε ανταύγειες...

Τεχνική Dip-Dye

Το Dip-Dye σημαίνει βουτιά στη βαφή, οπότε το αποτέλεσμα του χρώματος είναι σαν να έχουμε βουτήξει τα μαλλιά μας σε δοχείο με χρώμα. Επίσης με την τεχνική αυτή μπορούμε να παίξουμε ...

Olaplex

Το Olaplex είναι ένα απλό δραστικό συστατικό το οποίο είναι το αποτέλεσμα μιας  συλλογικής προσπάθειας του γιατρού της Επιστήμης των Υλικών Dr Έρικ Pressley και του ιατρού Χημείας Craig Hawker.

Kerasilk

Το κομμωτήριο Κτείς στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Τούμπας παρέχει υπηρεσίες λείανσης (ίσιωμα) μαλλιών με κερατίνη.

Ανταύγειες

Το κομμωτήριο Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη εξειδικεύεται και στις ανταύγειες. Από Highlights , κλασσικές δηλαδή ανοιχτόχρωμες ανταύγειες που αναδεικνύουν τον τύπο σας ...

Αγωγές μαλλιών

Στο κομμωτήριο Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη παρέχουμε ολοκληρωμένες θεραπείες και αγωγές μαλλιών, ανάλογα με τις ανάγκες σας. ΜΑΣΚΑ, ΑΓΩΓΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ, ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ...

Μόνιμη Ισιωτική θεραπεία

Τι ειναι Η kerrin Vega

Μια φιλική προς το περιβάλλον, υψηλής αποτελεσματικότητας ισιωτική θεραπεία που ισιώνει τα μαλλιά χωρίς σκληρές χημικές ουσίες και τα αφήνει:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κτείς Τούμπας

Το Look απέκτησε όνομα

Γ. Λαμπράκη 63, Τούμπα, Θεσσαλονίκη

+30 2310 930 361

info@kteis.gr

www.kteis.gr

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Newsletters

Αφήστε μας το email σας για να σας στέλνουμε ενημερωτικά emails.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.