Κτείς | Προϊόντα
Χρησιμοποιούμε και διαθέτουμε μόνο τα καλύτερα προϊόντα

Προϊόντα

Προϊόντα

Όλοι σχεδόν έχετε αναρωτηθεί σχετικά με το ποια είναι τα κατάλληλα προϊόντα μαλλιών για εσάς, από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων που βλέπετε στο κομμωτήριο Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη. Είναι εύλογο να μην γνωρίζετε τι περιέχουν όλα αυτά τα χρωματιστά μπουκαλάκια στο σταντ, αλλά οφείλετε να ρωτήσετε τον κομμωτή σας στο κομμωτήριο Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη για να βρείτε αυτά που ταιριάζουν σε εσάς.

Στο κομμωτήριο Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη χρησιμοποιούνται προϊόντα που πραγματικά έχουν κάτι καλό να προσφέρουν στα μαλλιά σας. Είναι προϊόντα που έχουν μελετηθεί επιστημονικά, από τους μεγαλύτερους οίκους στο χώρο. Τα προϊόντα αυτά είναι τα ίδια με αυτά που θα αγοράσετε φεύγοντας από το κομμωτήριο Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη, για να μπορέσετε να έχετε τα ίδια αποτελέσματα και στο σπίτι σας.

Ίσως αρκετοί από εσάς σκεφτείτε ότι τα επαγγελματικά προϊόντα δεν διαφέρουν τελικά από τα  υπόλοιπα που μπορεί κάποιος να βρει σε κάποιο super market ή ακόμη σε μαγαζιά καλλυντικών, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Το γεγονός ότι κάποια εταιρεία παρασκευάζει προϊόντα περιποίησης που διατίθενται αποκλειστικά από τα κομμωτήρια άλλα παράλληλα και προϊόντα για αγορά από άλλα σημεία, αυτό από μόνο του λέει κάτι. Τα επαγγελματικά προϊόντα είναι πιο αποτελεσματικά συγκριτικά με αυτά του κοινού εμπορίου και η ποικιλία τους πολύ μεγαλύτερη για εξειδικευμένες περιπτώσεις.

Τα επαγγελματικά προϊόντα είναι επίσης αποδεδειγμένα πιο οικονομικά αν σκεφτεί κανείς μακροπρόθεσμα επειδή είναι πιο συμπυκνωμένα. Για παράδειγμα, 1 σαμπουάν 250ml διαρκεί περίπου για 80 λουσίματα και κοστίζει από 13 ευρώ. Επιπλέον, η επαγγελματική συμβουλή του κομμωτή σας στο κομμωτήριο Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη είναι το συμπληρωματικό στοιχείο στα κατάλληλα προϊόντα καθώς θα έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για αυτά, για τον τρόπο χρήσης τους, για τα οφέλη τους και για τα τελικά αποτελέσματα στα μαλλιά σας.

Μη διστάσετε λοιπόν να πλησιάσετε το σταντ με τα προϊόντα στο κομμωτήριο Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη και να ζητήσετε βοήθεια για την επιλογή σας από το προσωπικό του κομμωτηρίου Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη.

Στο κομμωτήριο Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη για όλες τις υπηρεσίες μας χρησιμοποιούμε προϊόντα των εταιρειών: Loreal Professionnel, Moroccanoil, Paul Mitchell, Goldwell.

  MOROCCANOIL  GOLDWELLLASIO professional hear care

   BRAZILIAN BOND BUILDERMOUNIRSEAMLESS1

  KERASILKghdhair

 

Τα προϊόντα των παραπάνω εταιρειών μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το κομμωτήριο Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη για το χώρο σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κτείς Τούμπας

Άνω Τζουμαγιάς 60, Θεσσαλονίκη 544 53

+30 2310 930 361

Κτείς Makedonia Palace Hotel

Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 2, Θεσσαλονίκη 546 40

+30 2310 866 283 (Εσωτ τηλ: 7168)

info@kteis.gr

www.kteis.gr

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Newsletters

Αφήστε μας το email σας για να σας στέλνουμε ενημερωτικά emails.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.